Az elmúlt években számos megkeresés érkezett irodaházaktól, ügyvédi irodáktól, valamint egészségügyi központoktól, hogy készítsünk a belső enteriőrhöz illeszkedő fali dekorációt. Megrendelőink szerint nagyon fontos, hogy az ügyfeleik, vendégeik jó közérzetét, hangulatát minél több eszközzel elősegítsék. Ezek közé tartoznak a festmények, fali dekorációs képek is.

Az irodaházak, ügyvédi irodák többsége belsőépítészeti szempontból gondosan megtervezett és kialakított, így annak megfelelően igyekszünk megtalálni az oda illeszkedő színvilágú, hangulatú képeket. Minden esetben helyszíni felmérést tartunk, majd grafikai tervezések bemutatása és kiválasztása után egy pontos látványterv elkészítése következik. Ekkor már könnyű feladat a megfelelő képet kiválasztani, majd a festményt vagy művészi dekorációs képet megalkotni.

A belső térnek megfelelő alkotások elhelyezésének is végtelen lehetőségei vannak. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az elkészült alkotások a falfelületen a megfelelő helyre kerüljenek. A nagyobb képek készülhetnek több darabból is, mintegy mozaik-látványként elhelyezve a falon. A standard méretek a falfelület ?közepén? helyezkednek el, míg a kisebbeket elszórtan érdemes a falfelületre feltenni, így a helyiség akár nagyobb térbeli hatást kelthet.

A kép készülhet selyemre, művészvászonra, művész papírra. A keretezés történhet hagyományos módon, vakrámára feszítve, üveg alatt paszpartuval stb.

Az egészségügyi centrumok esetében a belsőépítészeti stílusokon, bútorokon, berendezési tárgyakon túl további fontos szempont a szín- és formavilág közérzetre gyakorolt hatásának figyelembevétele, s ezáltal a tökéletes összhang megteremtése.

Tekintettel vagyunk arra is, hogy az adott egészségügyi központ, rendelő milyen egészségügyi szolgáltatást kínál, milyen gyógyítási módszereket alkalmaz. Más-más hangulatú képeket szükséges alkotni egy fogorvosi rendelőbe, egy pszichiátriai magánrendelőbe, vagy egy termálfürdőbe. A páciensek, vendégek közérzetét, s ezzel az egészségi állapotát nagyban javítja egy olyan környezet, amelyben jól érzik magukat, ahol a lelküknek kedves színeket, témákat, hangulatokat látnak.

Emiatt is kapunk az utóbbi időben egyre több megkeresést egészségügyi központoktól, magánrendelőktől, termálfürdőktől, hogy tervezzünk és alkossunk olyan képeket, amelyek csak rájuk jellemzők, csak az ő vendégköreiknek szól.

A Lambing Pictures Collection minden esetben törekszik olyan képek, képsorozatok elkészítésére, amelyek a belsőépítész által megtervezett környezetbe illenek, színben és stílusban tökéletesen megfelelnek az adott helyiség, épület berendezésének stílusához. Az eddigi megkeresések és elégedett megrendelőink bátorítanak minket arra, hogy a jövőben is tovább alkossunk ezen a piacon, s minél több irodaházat, magánrendelőt, egészségügyi központot tegyünk egyedivé, harmonikussá, hangulatossá.