A megrendelések és a megkeresések hűen tükrözik azt, hogy ma Magyarországon a magánszemélyek körében igény van a színekben, stílusban maximálisan a helyi enteriőrbe illő alkotásokra. Ezen művek (lakberendezés képek) irodákba, hotelekbe, szállodákba, lakásokba készülnek elsősorban, de páratlan kívánalmakat is kiszolgálunk.

Az alkotások úgy vannak megkomponálva, hogy visszatükrözzék a környezet forma- és színvilágát: tehát a kép a belsőépítész által megálmodott stílust erősíti a falon, így kivételes, az adott környezetbe illeszkedő díszítő elemmé válik. A munkák széles palettát ölelnek át: látványok, arculati színek, trend irányvonalak, belső terek, mindezek speciális eljárásokkal elkészítve ? stíluskorlát nélkül.

Megrendelőink elsősorban olyan cégek vezetői és magánszemélyek, akik számára fontos a minőség mellett az egyediség, a megfelelő ár, és akik olyan lakberendezés képeket szeretnek felhelyezni a falra, ami róluk szól és egyedül csak náluk látható. Ők azok, akik fontosnak tartják azt, hogy a falaik ne maradjanak üresek, illetve, hogy a képeik egyedi stílusúak legyenek, ugyanakkor a belső tér image-ét is tükrözzék. A Lambing Pictures Collection neve és az elvégzett munkákról való vélemények mindenhol pozitív, a lakberendezés képek, és a műalkotások fogadtatása szintúgy az országos elismerést tükrözi és további keresletek felé mutat.