Egyedi, enteriőrhöz illő festmények irodákba

 

Az elmúlt években számos megkeresés érkezett irodaházaktól, ügyvédi irodáktól, hogy készítsek a belső enteriőrhöz illeszkedő fali dekorációt. Megrendelőim szerint nagyon fontos, hogy az ügyfeleik, vendégeik jó közérzetét, hangulatát minél több eszközzel elősegítsék. Ezek közé tartoznak a festmények, fali dekorációs képek is.

 

Az irodaházak, ügyvédi irodák többsége belsőépítészeti szempontból gondosan megtervezett és kialakított, így annak megfelelően igyekszünk megtalálni az oda illeszkedő színvilágú, hangulatú képeket. Minden esetben helyszíni felmérést tartok, majd grafikai tervezések bemutatása és kiválasztása után egy pontos látványterv elkészítése következik. Ekkor már könnyű feladat a megfelelő képet kiválasztani, majd a festményt vagy művészi dekorációs képet megalkotni.

 

A belső térnek megfelelő alkotások elhelyezésének is végtelen lehetőségei vannak. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az elkészült alkotások a falfelületen a megfelelő helyre kerüljenek. A nagyobb képek készülhetnek több darabból is, mintegy mozaik-látványként elhelyezve a falon. A standard méretek a falfelület ?közepén? helyezkednek el, míg a kisebbeket elszórtan érdemes a falfelületre feltenni, így a helyiség akár nagyobb térbeli hatást kelthet.

 

A kép készülhet selyemre, művészvászonra, művész papírra. A keretezés történhet hagyományos módon, vakrámára feszítve, üveg alatt paszpartuval stb.

 

A Lambing Pictures Collection minden esetben törekszik olyan képek, képsorozatok elkészítésére, amelyek a belsőépítész által megtervezett környezetbe illenek, színben és stílusban tökéletesen megfelelnek az adott helyiség, épület berendezésének stílusához. Az eddigi megkeresések és elégedett megrendelőim bátorítanak arra, hogy a jövőben is tovább alkossak ezen a piacon, s minél több irodahelyiséget, irodaházat tegyek egyedivé, harmonikussá, hangulatossá.