Egyedi hangulatú festmények orvosi magánrendelőkbe, egészségügyi centrumkba

 

Az orvosi magánrendelők esetében a belsőépítészeti stílusokon, bútorokon, berendezési tárgyakon túl további fontos szempont a szín- és formavilág közérzetre gyakorolt hatásának figyelembevétele, s ezáltal a tökéletes összhang megteremtése.

 

Tekintettel vagyok arra is, hogy az adott egészségügyi központ, rendelő milyen egészségügyi szolgáltatást kínál, milyen gyógyítási módszereket alkalmaz. Más-más hangulatú képeket szükséges alkotni egy fogorvosi rendelőbe, egy pszichiátriai magánrendelőbe, vagy egy termálfürdőbe. A páciensek, vendégek közérzetét, s ezzel az egészségi állapotát nagyban javítja egy olyan környezet, amelyben jól érzik magukat, ahol a lelküknek kedves színeket, témákat, hangulatokat látnak.

 

Emiatt is kapok az utóbbi időben egyre több megkeresést egészségügyi központoktól, magánrendelőktől, termálfürdőktől, hogy tervezzek és alkossak olyan képeket, amelyek csak rájuk jellemzők, csak az ő vendégköreiknek szól.

 

A Lambing Pictures Collection minden esetben törekszik olyan képek, képsorozatok elkészítésére, amelyek a belsőépítész által megtervezett környezetbe illenek, színben és stílusban tökéletesen megfelelnek az adott helyiség, épület berendezésének stílusához. Az eddigi megkeresések és elégedett megrendelőim bátorítanak arra, hogy a jövőben is tovább alkossak ezen a piacon, s minél több irodaházat, magánrendelőt, egészségügyi központot tegyek egyedivé, harmonikussá, hangulatossá.