Amit tudni érdemes még a Lambing Pictures Collectionról-ról

 

Képeimmel minden esetben az egyedi ötletek egyedi megvalósítására törekszem. Legyen szó ajándékba készülő képről, otthonokat, lakásokat díszítő képekről, vagy hotelek, magánrendelők dekorációs munkájáról.

 

Vannak festők, galériák, egyéb képzőművészek, fotósok is, ám kevesük tudja az igazán nívós, a megrendelő maximális ízlését és igényét kielégítő műalkotást ötvözni az egyedi technikával, a piacképes árral, valamint a gyors és minőségi elkészítéssel.

 

Megrendelőim elsősorban olyan cégek vezetői és magánszemélyek, akik számára fontos a minőség mellett az egyediség, a megfelelő ár, és akik olyan lakberendezés képeket szeretnek felhelyezni a falra, ami róluk szól és egyedül csak náluk látható. Ők azok, akik fontosnak tartják azt, hogy a falaik ne maradjanak üresek, illetve, hogy a képeik egyedi stílusúak legyenek, ugyanakkor a belső tér image-ét is tükrözzék. A Lambing Pictures Collection neve és az elkészült műalkotásokról szóló vélemények mindenhol pozitív, a lakberendezés képek, és a műalkotások fogadtatása szintúgy az országos elismerést tükrözi és további felkérések felé mutat.

 

A dekorációs festmények készítésekor többféle anyag kerülhet szóba. Az alaptechnikám canvas-mixed media vegyes technika vászonra. Általában vakrámára feszítve doboz képeket készítek. Ha a motívum engedi, a nagyobb méretű képeimet mozaikszerűen szoktam elkészíteni. Persze használok más egyéb speciális technikákat pl.: selymet és művészpapírt is, mindez igény szerint változik. Garancia természetesen van: mindez egyedi szerződések függvénye.

 

Hotelek, üzletek, irodák, lakások dekorációját, egyedi technológiával készített faliképek igényes  tervezését, felszerelésének művezetését kedvező áron vállalom! Design, szín és formatervezés mindenkor a belsőépítésszel együttműködve készül!